Jeugdskeelercup 2022!
2022 foto03

22 september 2022

Het skeelerseizoen is voorbijgevlogen! Net als onze talenten op de baan. Waar sommigen in het begin van het seizoen nog wat voorzichtig in de groep reden, scheren ze nu door de bochten heen.

4 september 2022 was alweer de finale dag van de Ooms Jeugdskeelercup. De afsluiting van een reeks mooie en goed georganiseerde wedstrijden. Met dank aan de organisatie van #de Ooms jeugdskeelercup! Vanwege een mooi sponsorbedrag dat DVIJC had ontvangen, is er een tent aangeschaft waar onze talenten tussen de wedstrijden kunnen uitrusten. Voor warme ? en regenachtige ? omstandigheden.

We hebben dit jaar nieuwe wedstrijdrijders (Femke) zien aantreden, bestaande rijders (Lisa, Feline, Noortje, Tiemen)zien ontwikkelen en een rijder (Vera) zien uitvliegen omdat ze volgend jaar als Neo-senior mag gaan inline skaten. Vera heeft in stijl haar laatste jaar als junior A afgesloten, door kampioen te worden in de junioren A Dames. Super!

Lisa,Feline en Noortje deden dit jaar harstikke goed mee in het grote spelersveld. Femke die nog niet alle wedstrijden heeft gereden, eindigde twee keer net naast het podium. Heel knap. Tiemen die dit jaar tot de opleidingsploeg is toegetreden, eidigde ook eveneens op de ondankbare 4 plek in een bijzonder sterk spelersveld. Onze talenten hebben het dus uitstekend gedaan! En het allerbelangrijkste! Het plezier dat ervan afspat. Heel gaaf.

We kijken uit naar volgend jaar!