01-02-2021
Winnaars Strava Challenge!
Al een hele poos kunnen we geen schaatswedstrijden rijden. Wat doe je dan als schaatsvereniging? We hebben challenges uitgeschreven onder de leden om zoveel mogelijk met elkaar in beweging te blijven. Alle bewegingsvormen telde mee wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, schaatsen, enzovoort. We hebben de challenges uitgeschreven op Strava zodat iedereen de resultaten kon volgen.
De eerste challenge bestond uit een nieuwjaarsgroet met een foto dat je aan het sporten bent. Deze is gewonnen door Meerle. Ze heeft een hele 'strip' gemaakt van haar groet. Het plezier straalt ervan af.De tweede challenge bestond uit een figuur(tje) te maken in Strava dat met kerst te maken heeft. Verschillende leden hebben een poging gewaagd: Kerstballen, kerstmuts, denneboom; zijn allemaal voorbij gekomen. Leuke pogingen, maar volgens de jury toch allemaal wat binnen de lijntjes gekleurd. Er waren ook leden die dachten met zo min mogelijk meters deze prijs te verschalken. Tja.Gelukkig kwam daar Martijn voorbij die een figuur liep alsof het een tekening op papier betrof.De laatste challenge was er een voor de fanatiekelingen. Zoveel mogelijk uren sporten tussen kerst en nieuwjaar. Als bestuur moeten we toch vaststellen dat het kerstmenu waarschijnlijk heerlijk gesmaakt heeft, want het was hier en daar wat magertjes. Voor n lid gold dit zeker niet! Nerena won met vlag en wimpel. Met ruim 8 uur sport in deze periode! Petje af.

De overigen van de top 10 zijn (voor de bookmakers): (2) Meryam, (3) Ruud, (4) Cor, (5) Nienke, (6) Pepijn, (7) Giel, (8) Martijn, (9) Tiemen, (10) de bankzitters. De winnaars hebben schaatshoezen gewonnen met hun naam erop. Verdiend!

Gefeliciteerd Nerena, Martijn en Meerle!