Marathonkanjers.html

Marathon kanjers!

27-11-2021
Gisteren 27 november 2021 stond er weer een marathonwedstrijd voor verschillende categorieŽn op het programma. De DVIJC-ers hebben zich laten zien. En hoe!

In de categorie junioren B heren, reed Dion soeverein naar de overwinning. Tiemen die dit jaar ook geen PR heel laat, reed naar een mooie 4e plaats. Bij de dames Junioren B behaalde Vera een niet onverdienstelijke 2e plaats.

In startgroep 3 kwam Martijn met voorsprong als eerste over de finish! In startgroep 2 heren werd Jeroen, die niet onder kon doen voor zijn broer, ook al overtuigend eerste. Eigenlijk is Jeroen overgestapt naar studentenschaatsvereniging #IJzersterk, maar je wordt alleen 'ijzersterk' als je ergens een goede schaatsopleiding hebt gehad #eenseenDVIJCeraltijdeenDVIJCer.

In startgroep 2 behaalde Nerena een mooie 3e plaats. In de snelste startgroep (1) was het Meerle die eveneens de 3e plaats opeiste.

Wat een succes voor onze vereniging! Laten we hopen dat over 3 weken er weer marathon kan worden gereden, want onze kanjers zijn 'on fire' 🔥!