Groepsindeling jeugdschaatsen is bekend

02-10-2019, Auteur: Arie Verschoor;Aanstaande zaterdag is de eerste schaatstraining van het seizoen. Zaterdagavond begint ook het jeugdschaatsen weer. De groepsindeling voor het jeugdschaatsen is bekend. Kijk snel bij wie je in de groep zit! Je kunt het hier bekijken!


Zoek je nog schaatsen voor het nieuwe seizoen?

28-09-2019, Auteur: Arie Verschoor;Ben je nog op zoek naar schaatsen voor het nieuwe seizoen? Kijk dan eens in de rubriek Vraag en Aanbod op onze website. Wie weet zit er wat voor je bij!
Heb je nog schaatsen liggen die te klein zijn? Stuur dan een advertentie naar de webmaster voor Vraag en Aanbod.

Algemene ledenvergadering

22-09-2019, Auteur: Arie Verschoor;Op vrijdag 27 september wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van DVIJC gehouden. De vergadering wordt gehouden in het clubgebouw van IJsclub Vlietland, Zouteveenseweg 2A, Schipluiden en begint om 20.00 uur. Ontvangst is vanaf 19.00 uur met koffie/thee. Tussen 19.15 uur en 19.30 uur wordt er informatie gegeven over het nieuwe jeugdschaatsseizoen. Vanaf 19.30 uur is er gelegenheid om schaatsjacks en pasjes af te halen voor jeugdleden en senioren. Verder is er gelegenheid om te kleine schaatsen en schaatskleding te ruilen of te verkopen. Om 20.00 uur begint de algemene ledenvergadering. De avond wordt afgesloten en het seizoen geopend met een drankje!

Meer nieuws