DVIJC-ers op het Zuid-Hollands Kampioenschap

13-07-2019, Auteur: Cor Haaring; Foto's: Gé WijnandsAfgelopen zondag 7 juli hebben drie DVIJC-ers op het Zuid-Hollands Kampioenschap in Zoeterwoude meegestreden om de medailles: bij de heren kadetten Dion van Hal en Tiemen Haaring en bij de dames junioren B Vera op den Brouw. Het was ook de eerste wedstrijd waarin de mooie nieuwe skeelerpakken van DVIJC te bewonderen waren.
Tiemen eindigde op de 8e plaats, Vera op de 7e, en Dion deed tot het laatst mee voor het podium. Een derde plek op het onderdeel tijdrit, een vierde op de sprint 1000 meter en een derde in de afvalkoers waren net niet genoeg. Maar vierde van Zuid-Holland voor de eerstejaars kadet is toch een prestatie om trots op te zijn!
Kijk hier voor de de volledige uitslag.


DVIJC-ers op NK Inlineskaten

06-06-2019, Auteur: Cor Haaring; Foto: Cor Haaring


Het afgelopen weekend is het NK Inlineskaten verreden in Wervershoof (de baanonderdelen) en Medemblik (op de weg). Er was dit jaar een grote deelname van onze vereniging actief bij de jeugd.

Sinds april van dit jaar wordt er door de talentengroep inline wekelijks in Maassluis getraind. Er zijn door deze rijders ook al enkele landelijke wedstrijden gereden, en het hoogtepunt van het seizoen was de deelname aan dit NK. Er waren maar liefst 12 jeugdrijders van deze groep die zich hadden geplaatst op de verschillende onderdelen. Namens DVIJC waren dit Vera op den Brouw, Nerena van Vuuren, Dion van Hal en Nienke en Tiemen Haaring.
Dag 1 en 2 vonden plaats op de mooie piste van Wervershoof. Er werden enkele prima resultaten behaald, zoals een 12e en 13e plaats op de 200 meter voor Nerena en Nienke. Deze junioren A hadden zich op alle onderdelen geplaatst voor dit NK, en haalden ook de top 15 op de puntenkoers, 500 meter en de afvalkoers.
Bij de junioren B had Vera zich geplaatst voor meerdere onderdelen, en bij de kadetten reden Dion en Tiemen enkele top 20 plaatsen bij elkaar.
Op de derde dag verplaatste het NK circus zich naar het wegparcours in Medemblik. Ook daar reden Vera, Nerena, Nienke, Dion en Tiemen nog een paar keer in de top 20 van Nederland. Prachtig om te zien dat er zoveel skeelertalent namens onze vereniging op dit niveau meerijdt! Ook mooi was natuurlijk de high-five die ze van Ronald Mulder kregen, na zijn overwinning op het onderdeel one lap!
Foto's van het NK zijn hier te bekijken.

Het skeeleren begint weer!

09-04-2019 (geactualiseerd), Auteur: Ruud op den Brouw


Het is bijna (weer) zover! 18 april 2019 starten we bij DVIJC met het skeelerseizoen voor de jeugd. Doe mee met de skeelertraining op donderdagavond. Twijfel je of het iets voor je is, neem een proefles om te ervaren hoe leuk het is. Voor meer informatie: klik op de link voor de folder over skeeleren!
Voor volwassenen starten we ook met een beginnersgroep! Deze traint op dinsdag en begint op dinsdag 16 april.

Meer nieuws